Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karşılıklı silah sıkmak

Rüyada karşılıklı silah sıkmak

Rüyada karşılıklı silah sıkmak bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, işini en iyi şekilde yapacağına, hayallerine kavuşacağına, sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada karşılıklı silah sıkmak gördüyseniz:

  • Alışılmadık bir yaklaşım sunacağınız şeyleri daha cazip kılabilir.

Rüyada karşılıklı silah sıkmak hükmünün geçmeyeceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada karşılıklı şarap içmek iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinle karşılıklı oynamak rüyayı gören kişinin hevesinin kursağında kalacağına, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine tabir olunur.

Rüyada karşılıklı dua etmek yeni mekânlara gireceğine ve yeni işlere atılacağına, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına ve onlardan istediği şekilde istifade edeceğine, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine yorulmaktadır.

Rüyada karşılıklı oyun havası oynamak istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine inanılır.

Rüyada karşılıksız sevdiğin kişiyi görmek uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine alamet eder.

Rüyada ölmüş biriyle karşılıklı oynamak hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada karşılıklı içki içmek kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, rüya sahibinin az bir sürede ferahlığa kavuşacağına, umutlarının kendisine hayır getireceğine, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments