Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayak kırılması görmek

Rüyada ayak kırılması görmek

Rüyada ayak kırılması görmek huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, hacetinizin giderilmesine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, önemli kararlar alınacağına, zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına delalet eder.

Rüyada ayak kırılması gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda veya sevgi içieren ilişkilerinizde olumlu gelişmeler var.

Rüyada kendi ayağının kırıldığını görmek mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayak kırılmasını görmek ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, hayatının da düzene gireceğine, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının ayak kırılması görmek herkesten ileriye gideceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayakları kırılmak çeşitli problemler ile uğraşmak zorunda kalacağına, başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine, yeni bir eve ve semte taşınılacağına işaret eder.

Rüyada ayak bileğinin kırıldığını görmek hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, eş, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine delalettir.

Rüyada eşinin ayağının kırıldığını görmek ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine işaret eder.

Rüyada ayak tırnağının kırıldığını görmek yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, daha sonra işlerin açılacağına, hayatın yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırk ayaklı böcek görmek verimin ve bereketin geleceğine, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments