Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağı kırılmış at görmek

Rüyada ayağı kırılmış at görmek

Rüyada ayağı kırılmış at görmek aile hayatı ile ilgili çok hayırlı ve güzel bir adım atılacağına, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayağı kırılmış at gördüyseniz:

  • Zaten yakında onun gerçek yüzünü göreceksiniz.

Rüyada ayağı kırılmış at görmek maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada atın ayağının kırıldığını görmek silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına, aksiliklerin son bulacağına, moralinin ve sağlığının da bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayağı kırılan at görmek çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına, yaşamını daha iyi planlayacağına, bolluk getirecek bir döneme girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada ayakları kırılmak aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine, her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına, verilen bütün emeklerin heba olacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının ayak kırılması görmek istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına ve kurtuluşa ereceğine, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayak bileğinin kırıldığını görmek beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına tabir olunur.

Rüyada kırk ayaklı böcek görmek yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine, doktordan doktora koşturacağına, önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin ayağının kırıldığını görmek orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına, kendisini üzen insanları hayatından çıkartacağına ve yaşanan üzücü olaylardan ötürü ortaya çıkan endişenin sona ereceğine, yol kat edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments