Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polis ve kelepçe görmek

Rüyada polis ve kelepçe görmek

Rüyada polis ve kelepçe görmek yeni bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, çok büyük hayır duaları alacağına, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine işarettir.

Rüyada polis ve kelepçe gördüyseniz:

  • Hiç istemediğiniz konularda bazı sözler vermeniz, bazı anlaşmalara varmanız veya belli bir yoldan gitmeniz beklenebilir.

Rüyada polis ve kelepçe görmek çalıştığı kişileri memnun etmeyi ve onlara kazanç getirmeyi bileceğine, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada polis kelepçesi görmek iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, eskiden beri aklınızda olan ve yapmak istediğiniz şeyler için daha fazla emek vermeye başlayacağınıza alamet etmektedir.

Rüyada polis tarafından kelepçelenmek çok fazla zarara sebep olmayacağına, bu sayede kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına delalet eder.

Rüyada ölüyü kelepçeli görmek kendisini ve ailesini toparlaması için ne gerekiyorsa yapılacağına, işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine işarettir.

Rüyada kelepçe takıldığını görmek sorunlarının tamamen biteceğine, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, çektiği zorlukların biteceğine rivayet eder.

Rüyada ellerinin kelepçelendiğini görmek gelişim içine gireceğine, yakın bir zaman içinde aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, ortak edineceğine yorulur.

Rüyada başkasına kelepçe takıldığını görmek sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine delalettir.

Rüyada ellerinde kelepçe görmek yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments