Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüyü kelepçeli görmek

Rüyada ölüyü kelepçeli görmek

Rüyada ölüyü kelepçeli görmek kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine, mesleğinde uzmanlık yapacağına, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine, hedefine çok kolay ulaşacağına, bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına işarettir.

Rüyada ölüyü kelepçeli gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya önemsediğiniz işlerde geçmişe dönük sıkıntılar ortadan kalkmaya başlayabilir veya eski şiddetini kaybedebilir.

Rüyada ölüyü kelepçeli görmek emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kelepçe kırmak ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, rakiplerine karşı güç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada kendini kelepçeli görmek ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, mutluluğun aileye geri döneceğine alamet eder.

Rüyada ellerinde kelepçe görmek hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, duygularının karşılığını alamayacağına, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına alamet eder.

Rüyada ayakta kelepçe görmek koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, kişinin endişe ettiği konuları sabır ve azim göstererek çözebileceğine, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşını kelepçeli görmek gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına, yaşam şartlarının iyileşeceğine, saygınlığına da saygınlık katacağına işarettir.

Rüyada babasını kelepçeli görmek verimli işlere gireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına yorulur.

Rüyada birini elleri kelepçeli görmek başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments