Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polis tarafından öldürülmek

Rüyada polis tarafından öldürülmek

Rüyada polis tarafından öldürülmek sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, büyük miktarda para kazanılacağına, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, huzurunu kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada polis tarafından öldürülmek gördüyseniz:

  • Hedeflerinize odaklanmalı, yapmak istediğiniz şeyleri yapabilmek için elinizden geleni ortaya koymalısınız.

Rüyada polis tarafından öldürülmek daha çok kazanmaya başlayacağına, patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına işaret eder.

Rüyada polisler tarafından aranmak yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, bunalacağına delalet eder.

Rüyada polis tarafından aranmak yaşadığı zorlukların son bulacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına, sevinçli haberi yakınlarıyla paylaşacağına tabir olunur.

Rüyada polisler tarafından kovalanmak kendisini çekemeyen insanları yenilgiye uğratacağına, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine bu sayede elinin bolluğa kavuşacağına inanılır.

Rüyada polis tarafından gözaltına alınmak çok kötü sonuçlar doğuracağına, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına inanılır.

Rüyada polis tarafından kelepçelenmek aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, kişinin elindekilerinden de olacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada polis tarafından kurtarılmak mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olunacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına işaret etmektedir.

Rüyada polisler tarafından vurulmak insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, yaşamın kolaylaşacağına ve yükün hafifleyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments