Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polisler tarafından vurulmak

Rüyada polisler tarafından vurulmak

Rüyada polisler tarafından vurulmak başarılarının devam edeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına, şifaya kavuşacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine rivayet eder.

Rüyada polisler tarafından vurulmak gördüyseniz:

  • Olayların yatışmasını bekleyin.

Rüyada polisler tarafından vurulmak vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine, aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına, isteklerini yerine geleceğine, müjdeli haberler alacağına rivayet eder.

Rüyada polis tarafından vurulmak alınan bir haber ile moralinin bozulacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, bir süre iş bulmakta zorlanacağına rivayet eder.

Rüyada polisin vurulduğunu görmek rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada polisler tarafından aranmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada polis tarafından öldürülmek kafasını toplamasına yardımcı olacağına ve bu sayede de hayatıyla ilgili çok daha sağlıklı kararlar verebileceğine, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine, üzüleceğine ve kırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada polis tarafından sorguya çekilmek iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine delalettir.

Rüyada polis tarafından dövülmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, kısmetinin açılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına yorulmaktadır.

Rüyada polisler tarafından kovalanmak uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments