Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polis tarafından kurtarılmak

Rüyada polis tarafından kurtarılmak

Rüyada polis tarafından kurtarılmak yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, alınan eğitim sayesinde girilecek bir işte terfi alınacağına, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, durumu değiştirmek için elinden gelen hiçbir şey olmayacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada polis tarafından kurtarılmak gördüyseniz:

  • Vücudunuza gereken özeni göstermeyi ihmal etmeyin.

Rüyada polis tarafından kurtarılmak sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına alamet etmektedir.

Rüyada polis tarafından dövülmek çok büyük ve hayırlı bir karar alınacağına, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine ve mutlu olacağına, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada polis tarafından yakalanmak yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına, rüya sahibine hayır, mutluluk, başarı, bolluk, bereket ve huzur getireceğine tabir olunur.

Rüyada polisler tarafından aranmak evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine rivayet eder.

Rüyada polis tarafından korunmak üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, bunalacağına yorulmaktadır.

Rüyada polis tarafından öldürülmek yaşamın kolaylaşacağına ve yükün hafifleyeceğine, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada polis tarafından öpülmek kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, kendisini ferahlamış hissedeceğine delalet eder.

Rüyada polis tarafından aranmak çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments