Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polisler tarafından aranmak

Rüyada polisler tarafından aranmak

Rüyada polisler tarafından aranmak iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına, maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine, zamanla daha çok para elde edeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine işarettir.

Rüyada polisler tarafından aranmak gördüyseniz:

  • Ufak şeylerin sizi rahatsız etmesine izin vermemelisiniz.

Rüyada polisler tarafından aranmak büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarının biteceğine delalettir.

Rüyada polis tarafından aranmak başı sıkışanın derdine çare bulacağına, çirkin bir iş yapmaya, zevkli ve güzel hale geleceğine işarettir.

Rüyada askerler tarafından aranmak ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına inanılır.

Rüyada asker tarafından aranmak kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, aile bireyleri arasında yaşanan kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulacağına, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına inanılır.

Rüyada birisi tarafından aranmak sıkıntılarından kurtulacağına ve büyük bir ferahlama yaşayıp huzura ereceğine, kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada birileri tarafından aranmak çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına, hayırlı insanlarla karşılaşıp, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine yorulur.

Rüyada devlet tarafından aranmak zor durumların sona ereceğine, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, maddi kayıpların sona ereceğine ve tekrar birikim yapmaya başlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgili tarafından aranmak kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments