Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polisler tarafından kovalanmak

Rüyada polisler tarafından kovalanmak

Rüyada polisler tarafından kovalanmak kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, eğitim hayatında başarıların artacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, gülüp eğleneceğine, çok büyük ferahlık yaşayacağına, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına delalet eder.

Rüyada polisler tarafından kovalanmak gördüyseniz:

  • Bazı yöntemlerinizi veya yapılacak işleri elinize geçen bilgiler üzerine yenilemek isteyebilirsiniz.

Rüyada polis tarafından kovalanmak maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına ve iş hayatında hayırlı ve iyi kazanç sağlayan bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada polisler tarafından kovalanmak sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine işarettir.

Rüyada polis kovalaması görmek başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine, maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz ayı tarafından kovalanmak hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, gönül gözünün açılacağına, zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına yorulur.

Rüyada arı tarafından kovalanmak zenginliği bulacağına, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine, yapılacak olan bazı girişimler sayesinde kısa zamanda büyük bir şöhrete sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada kadın tarafından kovalanmak maddi zararlara uğrayacağına, işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına, eline geçen malları tutamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada at tarafından kovalandığını görmek yeni başlangıçların yapılacağına, güzel huylarının değişeceğine, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına delalet etmektedir.

Rüyada sığır tarafından kovalanmak iş hayatında ve eğitim hayatında vereceği kararları bu haberler doğrultusunda vereceğine, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, bunu da herkese ilan edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments