Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polis tarafından aranmak

Rüyada polis tarafından aranmak

Rüyada polis tarafından aranmak yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine, İslam inancına paralel bir hayat sürdürüleceğine, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine, kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine delalettir.

Rüyada polis tarafından aranmak gördüyseniz:

  • Evlilik ya da iş ortaklığı konularında oldukça asabisiniz, eş veya ortağınıza karşı saldırgan tutumlar içinde olabilirsiniz.

Rüyada polis tarafından aranmak evinde tenceresinin hep kaynayacağına, sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına, güzel günlerle tanışılacağına tabir olunur.

Rüyada polisler tarafından aranmak sağlık sorunları dolu bir dönem geçirileceğine, yaşam enerjisi ile dolacağına, sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine inanılır.

Rüyada eski sevgili tarafından aranmak eşsiz fırsatlar elde edeceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına işaret eder.

Rüyada biri tarafından aranmak yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, rüya sahibinin rahatlığa kavuşacağına inanılır.

Rüyada devlet tarafından aranmak tahsilli, diplomalı kimse olacağına, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve büyük bir mutluluk yaşatacağına, büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına işaret eder.

Rüyada askerler tarafından aranmak isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada birisi tarafından aranmak kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine alamet eder.

Rüyada asker tarafından aranmak önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, alınan kararlar sayesinde çok büyük zarara uğramaktan ve kötü durumlara düşmekten kurtulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments