Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polis tarafından öpülmek

Rüyada polis tarafından öpülmek

Rüyada polis tarafından öpülmek toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, hayat standartlarının yüksek olacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine ve var olan hastalıklara Allah’ın izni ile şifa bulunacağına, onları büyük bir mutluluk ve heyecan içinde karşılayacağına inanılır.

Rüyada polis tarafından öpülmek gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde dikkatli olmalı, tartışmalardan kaçınmalısınız.

Rüyada polis tarafından aranmak derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, ekmeğinin ve başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada polis tarafından dövülmek arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, daha rahat ve güzel bir hayat yaşanacağına inanılır.

Rüyada polis tarafından gözaltına alınmak hataların telafi edileceğine, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine delalet eder.

Rüyada polis tarafından sorgulanmak zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına alamet etmektedir.

Rüyada polisler tarafından kovalanmak işinden uzaklaşacağına, modern insanlarla tanışılacağına, sevilen bir kişi ile yaşanacak bir tartışmadan ötürü yolların ayrılacağına yorulmaktadır.

Rüyada polis tarafından öldürülmek eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada polisler tarafından tutuklanmak zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine delalettir.

Rüyada sivil polis tarafından tutuklanmak yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, ailevi sorunlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments