Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polis tarafından dövülmek

Rüyada polis tarafından dövülmek

Rüyada polis tarafından dövülmek geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine, gam ve kasavetin de uçup gideceğine, yaşadığı kötü olaylardan ötürü uğradığı zararları ortadan kalkacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına, iş konusunda sürekli yardım edeceğine, işlerin yavaşlayacağına alamet eder.

Rüyada polis tarafından dövülmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda yeni gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada polis tarafından yakalanmak üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine işarettir.

Rüyada sivil polis tarafından tutuklanmak huzurlu bir yaşam sürüleceğine, mutlu zamanlar geçireceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına alamet eder.

Rüyada polisler tarafından aranmak gıybet edeceğine, kaybedilen malları tekrar kazanacağına, pek çok hayır duası alacağı için işlerinin de daima yolunda gideceğine rivayet eder.

Rüyada polis tarafından korunmak maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, insanları hak yoluna çağıracağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine rivayet eder.

Rüyada polis tarafından kovalanmak her türlü konforsa sahip olunacağına, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, maddi gücünün eksileceğine alamet etmektedir.

Rüyada polis tarafından tutuklanmak kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada polis tarafından aranmak hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada polis tarafından çevrilmek daha büyük kazançlar elde edeceğine, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, fikirlerini hayata geçirirken aklıselim kişilerden de görüş alarak daha akılcı bir şekilde hareket edeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments