Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polis tarafından sorgulanmak

Rüyada polis tarafından sorgulanmak

Rüyada polis tarafından sorgulanmak aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, ekonomik durumunun düzeleceğine, işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, bol kazanç elde edileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına, verilen kararlar sayesinde istenen her şeye ulaşılacağına, her konuda şansın yaver gideceğine işarettir.

Rüyada polis tarafından sorgulanmak gördüyseniz:

  • Güvenle ilgili konular ön planda, size söylenenleri dikkatle dinlemeniz sonu fiyasko olabilecek olayların telafisini sağlayabilir.

Rüyada polis tarafından sorgulanmak kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına, kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Rüyada polis tarafından sorguya çekilmek uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine, ardından yeni bir işe gireceğine tabir olunur.

Rüyada sorguya çekilmek sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sorgu görmek sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada kabirde sorgulandığını görmek hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına rivayet eder.

Rüyada ahirette sorgulanmak güzel günler yaşanacağına, çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine delalet eder.

Rüyada sorgulandığını görmek birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada öbür dünyada sorgulanmak kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments