Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada teröristler tarafından rehin alınmak

Rüyada teröristler tarafından rehin alınmak

Rüyada teröristler tarafından rehin alınmak eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, parasının ve malının eksik kalmayacağına, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına, işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada teröristler tarafından rehin alınmak gördüyseniz:

  • İşlerinizi ciddiye almanız durumunda işle ilgili bazı konular lehinize çalışmaya başlayabilir.

Rüyada teröristler tarafından rehin alınmak gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada teröristlerce rehin alınmak hayallerini gerçekleştirmek için beklediği önemli ve büyük fırsatlar yakalayacağına, yapılan işte yeniden kara geçileceğine, rızkının da genişleyeceğine işarettir.

Rüyada silahla rehin alınmak kazancın günden güne daha da artacağına, daha kararlı bir kişi olunacağına, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada rehin alınmak uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada savaşta rehin alınmak ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok mutlu olunacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına inanılır.

Rüyada bıçakla rehin alınmak borçların kısa sürede ödeneceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada kaçırılmak ve rehin alınmak kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine delalettir.

Rüyada teröriste rehin olmak yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments