Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözaltına alınmak

Rüyada gözaltına alınmak

Rüyada gözaltına alınmak işlerin düzeleceğine, huzurlu günlerin biteceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, geleceğinin mutlulukla dolacağına işaret eder.

Rüyada gözaltına alınmak gördüyseniz:

  • Olayların yatışmasını beklemekte fayda var.

Rüyada polis tarafından gözaltına alınmak kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, ruhsal olarak olumlu bir halde olunacağına, uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada gözaltına alınmak pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, insan ilişkilerinin daha iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin gözaltına alındığını görmek alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, engellerin ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada tekrar askere alınmak sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, kimseye haksızlık etmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada alında büyük sivilce görmek çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine inanılır.

Rüyada alında kan görmek yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına delalettir.

Rüyada alında sivilce görmek el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yüzünün güleceğine, huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına yorulur.

Rüyada alından vurulmak sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments