Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşman tarafından esir alınmak

Rüyada düşman tarafından esir alınmak

Rüyada düşman tarafından esir alınmak keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına ve büyük başarılar elde edeceğine, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına tabir olunur.

Rüyada düşman tarafından esir alınmak gördüyseniz:

  • Eski bir arkadaşınızla iletişim kurmanız bazı olayları farklı şekilde görmenizi sağlayabilir veya yeni fırsatların önünü açabilir.

Rüyada düşman tarafından esir alınmak almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine rivayet eder.

Rüyada teröristler tarafından esir alınmak yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına yorulur.

Rüyada askerler tarafından esir alınmak büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, büyük bir yenilgi alacağına, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine delalettir.

Rüyada esir alınmak çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine, bazen umutlarını yitireceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına ve hiç olmadığı kadar sevdiği kişilerle büyük çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada düşmanı esir almak karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına, kişinin hayata dair tüm nimetlere kavuşarak, hayallerini gerçekleştireceğine, yeni denemelerde bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada düşmana esir olmak dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına, o kimse tarafından kalbinin kırılacağına, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine alamet etmektedir.

Rüyada düşmana esir düşmek yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine ve yeni bir iş bulup orada çalışacağına, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada düşman askerine esir düşmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına, zor zamanlar geçirileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments