Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada alında saç görmek

Rüyada alında saç görmek

Rüyada alında saç görmek destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına, ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, kişinin bu yeni düzene kendisini adapte etmekte zorlanacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada alında saç gördüyseniz:

  • Sizinle aynı şekilde düşünmeyen kişilerle tartışabilirsiniz.

Rüyada alından saç çıktığını görmek hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada alında saç çıktığını görmek önünün açık olacağına, kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine rivayet eder.

Rüyada alında saç görmek aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada göğsü alınmak mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına işaret eder.

Rüyada böbreği alınmak maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına işarettir.

Rüyada alında şişlik görmek çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine, uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına, üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada teröristler tarafından rehin alınmak kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, işlerinin çok açılacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine işaret eder.

Rüyada alında kan görmek eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments