Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada osmanlı ordusu görmek

Rüyada osmanlı ordusu görmek

Rüyada osmanlı ordusu görmek işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, kişinin sevdiklerine kavuşup, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine, herkesin tanıdığı ve bildiği bir marka olacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük çaba sarf edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada osmanlı ordusu gördüyseniz:

  • Dengeyi kurmanız gerekiyor.

Rüyada ordu kurmak büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine alamet eder.

Rüyada islam ordusu görmek dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, yoksulluğa, şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada polis ordusu görmek verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına, kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada düşman ordusu görmek rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, attığı adımların geleceğini şekillendireceğine tabir olunur.

Rüyada ordudan kaçmak hayatının en güzel duygularını yaşayacağına, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına delalet eder.

Rüyada karınca ordusu görmek ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, uzun süre kendini toparlayamayacağına tabir olunur.

Rüyada ordu komutanı olmak kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, çok büyük ve anlamlı çalışmaların yakın bir zamanda gerçekleştirilerek çok büyük kazançlar elde edileceğine, zorlukların ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada ordu görmek ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments