Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ordu evi görmek

Rüyada ordu evi görmek

Rüyada ordu evi görmek çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, işlerinin gelişme göstereceğine, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, sevinç ve mutluluğa tabir olunur.

Rüyada ordu evi gördüyseniz:

  • Geçmişte yaşadığınız hayalkırıklıklarının üstesinden gelerek, kendinizde isteklerinizi gerçekleştirme gücünü bulabilirsiniz.

Rüyada ordu evi görmek karşısına iyi insanların çıkacağına, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına yorulmaktadır.

Rüyada askeri ordu görmek ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına yorulur.

Rüyada ordudan kaçmak yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada osmanlı ordusunu görmek bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine, eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına, anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına işarettir.

Rüyada fil ordusu görmek yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, borçlarını rahatlıkla ödemeyi başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada ordu kurmak daha fazla gelir elde edeceğine, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine delalettir.

Rüyada atlı ordu görmek gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, hane içindeki huzurunun bozulacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine delalettir.

Rüyada asker ordusu görmek uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, bunun da kendisi için hayırlı olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments