Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ordudan kaçmak

Rüyada ordudan kaçmak

Rüyada ordudan kaçmak verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, Allah’tan istediği her şeye kavuşacağına, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ordudan kaçmak gördüyseniz:

  • Yanlış bilgilendirme veya asılsız haberler türünde işlerle uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada ordudan kaçmak kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına işaret eder.

Rüyada ordu evi görmek bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine ve kazanılacak para ile yardıma muhtaç insanlara da çok büyük yardımda bulunacağına, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine alamet eder.

Rüyada askeri ordu görmek işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine tabir olunur.

Rüyada ordu kurmak üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına tabir olunur.

Rüyada osmanlı ordusu görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, hayırlı çalışmalar ve atılacak doğru adımlar sayesinde çok kazanç elde edeceğine, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına delalettir.

Rüyada karınca ordusu görmek üzüntü verici olaylar yaşanacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, isteklerine kulak vereceğine işarettir.

Rüyada ordu görmek önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ordu komutanı olmak elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, İşinde yükselmeye, yol kat etmeye ve basamak atlamaya delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments