Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada osmanlı ordusunu görmek

Rüyada osmanlı ordusunu görmek

Rüyada osmanlı ordusunu görmek kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, hakkını savunamayacağına, akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına, evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, herkesin sahip olmak istediği hayata sahip olacağına delalet eder.

Rüyada osmanlı ordusunu gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya sosyal ilişkilerinizi ilgilendiren konularda gelişmeler diğerlerine sizin yolunuzdan gitmekten başka bir seçenek bırakmayabilir.

Rüyada polis ordusu görmek bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, sağlık ve şifa bulacağına, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına işarettir.

Rüyada orduya gitmek anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada asker ordusu görmek özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına, beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına, eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine delalet eder.

Rüyada askeri ordu görmek sevdiklerinin hayatlarındaki olumlu gelişmelere tanıklık edileceğine, bolluk içinde yaşayacağına, engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada silahlı ordu görmek hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine, evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına delalettir.

Rüyada orduyla savaşmak mutluluğu uzakta aramaktan vazgeçeceğine, sürekli tartışacağına, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine delalettir.

Rüyada ordu kurmak yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına, sorunlarından kurtulacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, kazancının günden güne artacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine inanılır.

Rüyada ordudan kaçmak kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments