Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ordu görmek

Rüyada ordu görmek

Rüyada ordu görmek anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine delalet eder.

Rüyada ordu gördüyseniz:

  • Tüm paranızı harcamanız sıkıntı yaratabilir.

Rüyada orduya katılmak geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir ordu asker görmek girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, işinde profesyonel kimse olacağına, bu sayede hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına inanılır.

Rüyada orduya gitmek etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, kariyer sahibi olacağına, ilerleyeceğine, yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına yorulur.

Rüyada ordu evi görmek hastalıkların yakınına uğramayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine delalettir.

Rüyada ordudan kaçmak en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına inanılır.

Rüyada ordu komutanı olmak kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına, dualarının kabul olacağına, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine delalettir.

Rüyada islam ordusu görmek gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine delalettir.

Rüyada fil ordusu görmek borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına, rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments