Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ordu komutanı olmak

Rüyada ordu komutanı olmak

Rüyada ordu komutanı olmak sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, işlerinin hafifleyeceğine ve hayatının kolaylaşacağına, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, hasret çekileceğine, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada ordu komutanı olmak gördüyseniz:

  • Hassas konuların zerafetle ele alınması gerekiyor.

Rüyada ordu komutanı görmek uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ordu komutanı olmak kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, bu sayede yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine delalettir.

Rüyada ordudan kaçmak iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, mutluluk verici haberlerin alınacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada düşman ordusu görmek çok büyük bir sevgi ve azimle ibadetlere devam edileceğine, yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına yorulur.

Rüyada askeri ordu görmek hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine tabir olunur.

Rüyada atlı ordu görmek arzularının yerine geleceğine, kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına, istenen herşeye kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada ordu evi görmek büyük bir yenilgi alacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine işarettir.

Rüyada ordu yönetmek başarıya giden yolların açılacağına, bazı durumlarda yasal süreçleri başlatarak düşmanlarına gözdağı verecek rüya sahibinin bu şekilde rahat edeceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments