Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada islam ordusu görmek

Rüyada islam ordusu görmek

Rüyada islam ordusu görmek işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, rahat nefes almaya başlayacağına, çok iyi işler yapılacağına, hayırlı yollara gireceğine, kazançlı işler yapacağına, sıkıntılarını ve kötü olayları hastalık derecesinde sorun etmeyeceği için çok daha rahat olacağına, büyük bir parasızlık yaşanacağına, bazı sorunlar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada islam ordusu gördüyseniz:

  • Etrafınızda olan biteni daha detaylı şekilde araştırmanız gerekiyor.

Rüyada islam ordusu görmek kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, rüya sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine inanılır.

Rüyada askeri ordu görmek işlerinin bir anda bozulacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine delalet eder.

Rüyada ordu komutanı olmak uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine, tövbelerinin Allah katında karşılık göreceğine, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ordu kurmak mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, hoşluk içinde olacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine işarettir.

Rüyada karınca ordusu görmek günahlara, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, arabalara ve topraklara sahip olacağına yorulur.

Rüyada ordu yönetmek kendisinin de onlar için hayırlı bir kimse olacağına, Allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine, hem dua alacağına inanılır.

Rüyada bir ordu asker görmek işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına işarettir.

Rüyada fil ordusu görmek bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, bu yardımın gelmesine rağmen çok büyük bir darboğaza girileceğine ve çözüm yolları aranacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments