Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polis öpmek

Rüyada polis öpmek

Rüyada polis öpmek başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, zorlukları aşacağına, çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına alamet eder.

Rüyada polis öpmek gördüyseniz:

  • Kararlı tutumlarınız, rakiplerinizle boy ölçüşmenize yardımcı olabilir.

Rüyada polisi öpmek yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, dertlerin günden güne artacağına alamet eder.

Rüyada polis öpmek özlem gidereceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada polis tarafından takip edilmek musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına, sevgi dolu haberler alınacağına, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına delalet etmektedir.

Rüyada polise taş atmak sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada polis tarafından tutuklanmak eğitim konusunda bir adım atılacağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada polis kurtarmak yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına inanılır.

Rüyada arkadaşını polis görmek işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada sivil polis olmak kısmetlerinin açılacağına, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments