Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polis kurtarmak

Rüyada polis kurtarmak

Rüyada polis kurtarmak yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, sorunların çözümü için başka yolları ve çözümleri de inceleyeceğine, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına işaret eder.

Rüyada polis kurtarmak gördüyseniz:

  • Attığınız her adımdan sonra ayağınızı ayağınızı kaldırıp nereye bastığınıza bakmamalı, adım atmadan önce nereye basacağınızı görmelisiniz.

Rüyada polis kurtarmak hayır getirecek yollara girileceğine, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine tabir olunur.

Rüyada polisi kurtarmak özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada polis ve karakol görmek yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine inanılır.

Rüyada polisle sevgili olmak kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, ters giden durumların düzeltileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kalabalık polis görmek endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, dostlarını da iyi seçeceğine, ancak tüm bu gelişmeler yaşanırken rüya sahibinin çok mutlu olacağı, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada amerikan polisi görmek kazancın gittikçe artacağına, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada polise silah yakalatmak gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, çok daha uzun bir ömre sahip olacağına, yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına alamet eder.

Rüyada bıçak ve polis görmek çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, dualarını, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments