Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşını polis görmek

Rüyada arkadaşını polis görmek

Rüyada arkadaşını polis görmek hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, ardından yeni bir iş için başvuru yapılacağına, çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, görgülü ve kültürlü olacağına, geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına, dayanışmanın ve düzenin artacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşını polis gördüyseniz:

  • Eski amaçlarınızla ilişkili yeni başlangıçlar yapabilirsiniz.

Rüyada arkadaşının polis olduğunu görmek dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, başarı basamaklarının hızlı bir şekilde tırmanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşını polis görmek çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine, iş ve aile konusunda diğer insanlara daima yol göstereceğine ve işle ilgili olarak yapılan her şeyde büyük başarı kazandıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada polis arkadaşını görmek maddi çıkmazların biteceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşını polis olarak görmek gerçek mutluluğu tadacağına, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada polis arkadaş görmek başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, çok iyi sonuçlar vereceğine, işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada birden fazla polis görmek hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına rivayet eder.

Rüyada bayan polis görmek deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada polisle tartışmak tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, ruhuna ilaç gibi gelecek ve onu iyileştirecek kadar hayırlı gelişmeler yaşayacağına, önüne çıkan engellerden yılmayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments