Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polise taş atmak

Rüyada polise taş atmak

Rüyada polise taş atmak eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, ne yapacağını şaşıracağına, hayır getirecek işlerle uğraşılacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada polise taş atmak gördüyseniz:

  • Aslında kendinizi ifade etmek için vakit bile bulamayabilirsiniz.

Rüyada polise taş atmak aynı hataları tekrarlamamak için tüm hayatını baştan sonra yeniden inşa edeceğine, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine inanılır.

Rüyada polise tokat atmak gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına yorulur.

Rüyada ineğe taş atmak kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, çok başarılı işler ve atılımlar gerçekleştirileceğine, kendisini kurtuluşa götüreceğine işaret etmektedir.

Rüyada çakıl taşı atmak hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine yorulur.

Rüyada kafasına taş atmak çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına alamet eder.

Rüyada küçük taş atmak çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, ondan kazanç elde edeceğine, sorunların yakın zaman içinde son bulacağına delalet eder.

Rüyada kurta taş atmak ekonomik durumunun düzeleceğine, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına yorulur.

Rüyada kediye taş atmak aniden hayatına girecek bu insan sayesinde duygularında pek çok değişimi aynı anda yaşayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments