Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polisi öpmek

Rüyada polisi öpmek

Rüyada polisi öpmek iş hayatında çok büyük kar edileceğine, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, kadim dostlar edineceğine, umutsuzluklarını geride bırakacağına, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, kolaylık elde edeceğine ve halinden memnun olacağına, zorlukların baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada polisi öpmek gördüyseniz:

  • Egonuzu anlaşılması gereken konulardan ya da pazarlıklardan uzak tutmalısınız.

Rüyada polis öpmek bol kazanç elde edileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına, hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada polisi öpmek onlara karşı zafer kazanacağına, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada polisle sevgili olmak sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına, içine düştüğü sorunları çözüme kavuşturacağına, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birden fazla polis görmek yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada toplu polis görmek iş hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, ticaretten yana şanslarının açık olacağına, daima önüne bakacağına delalet etmektedir.

Rüyada polisin yakaladığını görmek hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına, tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına, zor durumlarda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada polis tarafından sorguya çekilmek maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sorunlardan kurtulmak ve uğranılan zararları telafi etmek için yakın zamanda bir seyahate çıkılacağına, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine delalet eder.

Rüyada polise yakalandığını görmek arkasının daha sağlam hale geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, işlerine verimin hâkim olacağına, az da olsa feraha çıkılacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments