Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polis okulunda okumak

Rüyada polis okulunda okumak

Rüyada polis okulunda okumak haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına, çok bereketli ve verimli bir dönem yaşayacağına, çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, iş dünyası içerisinde çok büyük prestij kazanacağına, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada polis okulunda okumak gördüyseniz:

  • Olaylar yatıştıktan sonra, ne yönlü bir tavır alacağınızı belirleyebilirsiniz.

Rüyada polis okulunda okumak arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada polis okulu görmek iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına alamet eder.

Rüyada polis okulu kazanmak kazançlı işler yapılacağına, hayat içerisinde çok büyük bir başarı kazanılacağına, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına rivayet eder.

Rüyada polis okulunu kazandığını görmek insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına alamet eder.

Rüyada polis okuluna gittiğini görmek daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada polis okuluna gitmek yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına işarettir.

Rüyada polis okulunu kazanmak ihtiyaçlarını giderebileceğine, kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine inanılır.

Rüyada kendini polis okulunda görmek huzurunu yerine getireceğine, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments