Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polis okuluna gitmek

Rüyada polis okuluna gitmek

Rüyada polis okuluna gitmek sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, zorluk ve zahmete düşeceğine, yolunun açılacağına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, edilen duaların kabul edileceğine, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, eline geçecek yüklü miktarda bir paraya delalet eder.

Rüyada polis okuluna gitmek gördüyseniz:

  • Yavaşlayan veya tıkanmaya başlayan iş, plan veya ilişkilerin önü açılıyor.

Rüyada polis okuluna gitmek sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına alamet eder.

Rüyada polis okulunu kazanmak hastalıklardan kurtulacağına, helal rızka kavuşacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, hak yolunda bir yaşam süreceğine, hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada polis okuluna gittiğini görmek kendisiyle övüneceğine, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, işten ve güçten el etek çekileceğine, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada polis okulu kazanmak insanlar tarafından çok saygı duyulan ve sevilen bir kişi olacağına, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına tabir olunur.

Rüyada kendini polis okulunda görmek rahatsızlıkların tedavi edileceğine, mallarının ve parasının bereketinin artacağına, istediği şeylere kavuşmuş olmanın verdiği cesaretle yeni hayaller edineceğine ve diğer hayallerini gerçekleştireceğine ve mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada polis okulu görmek yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine alamet eder.

Rüyada polis okulu öğrencisi görmek maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine ve çok büyük bit huzur ve mutluluk duyulacağına alamet eder.

Rüyada polis okulunu kazandığını görmek karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, bundan sonra yapılacak çalışmalarda daha çok kişinin desteğinin alınacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments