Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polis okuluna gittiğini görmek

Rüyada polis okuluna gittiğini görmek

Rüyada polis okuluna gittiğini görmek onun iyi olduğunu öğreneceğine, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, büyük başarılar kazanacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, huzurunun bozulacağına, esenlik bulacağına işaret eder.

Rüyada polis okuluna gittiğini gördüyseniz:

  • Yaptığınız işleri, bazı plan, seçim veya kararlarınızı savunmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada polis okulu görmek ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına rivayet eder.

Rüyada kendini polis okulunda görmek kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine, yalnız hissetmeye, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Rüyada polis okulunu kazanmak dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına tabir olunur.

Rüyada polis okulu öğrencisi görmek uzun zamandan beri yaşanan iş stresinin bu sayede atılacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, kişisel kavgaların son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada polis okuluna gitmek çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına, kısa süre içinde hayal ettiği şeylere kavuşacağına, insanlara küsüleceğine işarettir.

Rüyada polis okulu kazanmak kısa bir zaman içinde kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine, birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe girmeye alamet etmektedir.

Rüyada polis okulunda okumak sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, hem de para kaybettireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada polis okulunu kazandığını görmek bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına ve bu durumun da kendisine bol mutluluk getireceğine, çok başarılı olacağına, can sıkıntısının geçeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments