Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini polis okulunda görmek

Rüyada kendini polis okulunda görmek

Rüyada kendini polis okulunda görmek tartışmaların araya giren insanlar sayesinde çözüme kavuşacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, evine bereket geleceğine ve bahtının açılacağına, ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına inanılır.

Rüyada kendini polis okulunda gördüyseniz:

  • Duygusal konu veya durumlar işlerinize karışırsa ilerlemeniz yavaşlayabilir.

Rüyada polis okuluna gittiğini görmek insanların hayır dualarının alınacağına,daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, yarınlarına umutla bakacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına alamet etmektedir.

Rüyada polis okulu görmek rüya sahibinin kısmetinin kapanacağına, ancak gireceği yolun da çetin olacağına, yaralayacağına ve küstüreceğine tabir olunur.

Rüyada kendini polis okulunda görmek huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına ve zorlukların sevilen bir kişinin vereceği destek ile biteceğine, rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine yorulur.

Rüyada polis okulunu kazandığını görmek bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine inanılır.

Rüyada polis okuluna gitmek hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, kapanmış defterlerin yeniden açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada polis okulu öğrencisi görmek işlerine bereket geleceğine, zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada polis okulu kazanmak bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine, yapılmak istenen projeye hız verileceğine, çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına işaret eder.

Rüyada polis okulunda okumak kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, bu sayede rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments