Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polis okulu görmek

Rüyada polis okulu görmek

Rüyada polis okulu görmek hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, bekar kişiler için yıldırım nikahının söz konusu olacağına, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, bu sayede işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine alamet eder.

Rüyada polis okulu gördüyseniz:

  • Ne kadar fazla bilgi edinirseniz o kadar rahat ilerleyebilir veya mevcut durumunuzu koruyabilirsiniz.

Rüyada polis okuluna gittiğini görmek büyük başarılar kazanacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada polis okuluna gitmek hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına işarettir.

Rüyada polis okulu öğrencisi görmek kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına, tüm özlemini gidereceğine tabir olunur.

Rüyada polis okulunda okumak sağlık sorunlarının artacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, iyi bir kariyer edineceğine, onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına alamet eder.

Rüyada polis okulunu kazandığını görmek gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine ve asla yanlış yollara sapmadan yaşanacağına işaret eder.

Rüyada kendini polis okulunda görmek işlerinde verimsiz hale geleceğine, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine yorulur.

Rüyada polis okulu kazanmak istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, rahat edeceğine, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına tabir olunur.

Rüyada polis okulunu kazanmak yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments