Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir okulu kazanmak

Rüyada bir okulu kazanmak

Rüyada bir okulu kazanmak maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına, işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, huzurlu aile ortamının yaşananlardan dolayı bozulacağına, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine ya da onların yaşayacağı hayırlı olayları duyacağına, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir okulu kazanmak gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızı ihmal etmeniz, görevlerinizi yerine getirmemeniz veya sözlerinizde durmamanız durumunda eleştiri ya da şikayetlere maruz kalabilirsiniz.

Rüyada okulu kazandığını görmek huzuru yakalayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada yüksek okul kazanmak herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine, sevinçli haberler geleceğine, kısmetinin ve şansının da açık olacağına delalet eder.

Rüyada polis okulunu kazanmak bolluk ve bereket geçireceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada polis okulu kazanmak herkesin sahip olmak istediği hayata sahip olacağına, büyük başarısızlıkların bu sayede ortadan kalkacağına, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına alamet eder.

Rüyada bir okul kazanmak uzun bir ömre sahip olunacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, elde edilecek menfaatlere tabir olunur.

Rüyada istediğin okulu kazanmak iyi konumlara geleceğine, uzun soluklu bir işe girileceğine, işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine tabir olunur.

Rüyada okul kazandığını görmek çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, çok büyük borçlar alacağına alamet etmektedir.

Rüyada askeri okulu kazanmak büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, güzel, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments