Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir okul kazanmak

Rüyada bir okul kazanmak

Rüyada bir okul kazanmak değişik insanlarla karşılaşacağına, o kişilerden güzel sözler duyulacağına, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, başarısının artacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir okul kazanmak gördüyseniz:

  • Karşı taraf sizinle aynı fikirde olmasa dahi, belli ilişki, iş birliği, anlaşma veya düzenleme konularında kafanızda size ait fikirlere sahipsiniz.

Rüyada iyi bir okul kazanmak maddi kayba uğrayacağına, pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada okul kazanmak kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına inanılır.

Rüyada yüksek okul kazanmak çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine işaret eder.

Rüyada bir okul kazanmak karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına delalet etmektedir.

Rüyada askeri okulu kazanmak kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, gönlünce bir yaşam süreceğine, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine delalettir.

Rüyada polis okulu kazanmak sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine, toplum içindeki değerinin artacağına inanılır.

Rüyada okulu kazandığını görmek kötü kişilerle karşılaşılacağına, muradının gerçekleşeceğine, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine delalet etmektedir.

Rüyada istediğin okulu kazanmak kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, acı tecrübeler edineceğine, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments