Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polis memuru olmak

Rüyada polis memuru olmak

Rüyada polis memuru olmak elinden gelen her türlü yardımı göstererek pek çok hayır duasına kavuşacağına, insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, şansın açılacağına, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, rekabet edebilme gücünün artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada polis memuru olmak gördüyseniz:

  • Konularında bilgi sahibi olan bir erkekle yakın ilişkiler içine girip, onunla birlikte çalışmanız olasıdır.

Rüyada polis memuru olduğunu görmek hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, sevilen kişiler ile tartışma yaşanacağına inanılır.

Rüyada polis memuru olmak borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada polis memuru görmek manevi olarak çok yıpranılacağına, önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine delalet eder.

Rüyada belediye memuru görmek iş yerinde mevcut sorunların çözülememesi yüzünden yeni bir iş arayışına girileceğine, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına inanılır.

Rüyada bayan memur görmek hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada banka memuru olmak saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada nikah memuru olduğunu görmek uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına tabir olunur.

Rüyada gümrük memuru görmek rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments