Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gümrük memuru görmek

Rüyada gümrük memuru görmek

Rüyada gümrük memuru görmek hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, zenginliği bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, sıkıntı yaşanacağına, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, malını ve parasını sağlama alacağına, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine delalet etmektedir.

Rüyada gümrük memuru gördüyseniz:

  • Sizi cezp etmeyen tekliflerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada gümrük memuru görmek maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, planların tutmayacağına, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine işarettir.

Rüyada gümrük kapısı görmek sağlığın bozulma noktasına geleceğine, uğradığı zararları kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada gümrük görmek yaşamının her anlamda iyileşeceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada gümrükten geçmek kişinin ağız tadına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, karşısına iyi insanların çıkacağına yorulur.

Rüyada gümrük kapısından geçmek ardından konu üzerinde düşünüleceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, kazancın artmasına, hanesinde bolluk ve bereket olacağına rivayet eder.

Rüyada nikah memuru olmak hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına delalettir.

Rüyada vergi memuru görmek bazı ürünlerin piyasada azalacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına rivayet eder.

Rüyada memur olmak kötü günler geçireceğine, onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments