Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bayan memur görmek

Rüyada bayan memur görmek

Rüyada bayan memur görmek çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, malvarlığının artacağına, yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, rahat bir hayat sürüleceğine ve yeni bir haneye sahip olunacağına, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, kişinin kazancının çoğalacağına, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına inanılır.

Rüyada bayan memur gördüyseniz:

  • Konuları değerlendirirken her şeyin mükemmel olacağı kadar, verebileceği maksimum rahatsızlıkları da düşünmeniz gerekiyor.

Rüyada bayan memur görmek alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına, hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada belediye memuru görmek yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, rüya sahibinin eskisine göre çok daha akılcı ve mantıklı davranarak, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine delalettir.

Rüyada haciz memuru görmek uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına alamet eder.

Rüyada kendini memur görmek evinde bereketin eksik olmayacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada memur arkadaş görmek maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine yorulur.

Rüyada birinin memur olduğunu görmek eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada memurluk sınavına girmek kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, hayat standardı ve kalitesi olarak kişinin dilediği gibi yaşamaya devam edeceğine, rüya sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına yorulur.

Rüyada devlet memuru olduğunu görmek kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments