Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polis memuru görmek

Rüyada polis memuru görmek

Rüyada polis memuru görmek sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, kendini yaradana daha yakın hissederek, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına işarettir.

Rüyada polis memuru gördüyseniz:

  • Evinizi ya da ailenizi ilgilendiren bir konuda yapılması gereken tartışmayı gereğinden fazla hafife almamanızda fayda var.

Rüyada polis memuru olduğunu görmek elde bulunan maddi imkânların rahat bir şekilde kullanılacağına, ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada polis memuru olmak bundan sonra yapılacak çalışmalarda daha çok kişinin desteğinin alınacağına, maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada polis memuru görmek toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına, yokluk ve fakirlik içinde olacağına, çalışıyorsa terfi alacağına inanılır.

Rüyada icra memuru görmek işlerinin gerileyeceğine, unutulan bir sorunun başa bela olacağına, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada orman memuru görmek uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, çevresindeki herkese yardımcı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada memur olup atanmak büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, zarar edeceği bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada memur olmak kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına, rahat nefes alınacağına, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine alamet etmektedir.

Rüyada memuru olduğunu görmek özel hayatında mutluluğu yakalamasına, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments