Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada belediye memuru görmek

Rüyada belediye memuru görmek

Rüyada belediye memuru görmek zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine, kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada belediye memuru gördüyseniz:

  • Karşıt fikirli kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada belediye memuru görmek nitelik ve farklılık geleceğine, yakın bir zaman içinde bir evlilik haberi alınacağına, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada memur olarak atanmak maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına, insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada nüfus memuru görmek mutlu olacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, maddi anlamda zarar edeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada memur görmek yurtdışına gidileceğine, bu sayede birçok yeni bağlantı kurulacağına, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bayan memur görmek birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına, borçların kısa sürede ödeneceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına yorulmaktadır.

Rüyada banka memuru görmek yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına, maddi gücünü kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada memurluğu kazanmak düşmanlarını kaybetmeye, haneye bolluk ve bereket dolacağına, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine alamet eder.

Rüyada memur olup atanmak maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, kazalara ve belalara yakın duracağına, kazancının düşeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments