Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada icra memuru görmek

Rüyada icra memuru görmek

Rüyada icra memuru görmek atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına, işiyle nam salacağına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, anne baba duaları sayesinde işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, şan şöhret kazanacağına işarettir.

Rüyada icra memuru gördüyseniz:

  • Bir iş arkadaşınızın veya partnerinizin üzerine fazla gitmeniz, kırılmasına neden olabilir.

Rüyada icra memuru görmek elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, işlerdeki karın artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada icra müdürü görmek rızkın genişleyeceğine, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine işaret etmektedir.

Rüyada icra kağıdı görmek karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, de rahatının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada icraya verilmek sevdiklerine daha çok zaman ayıracağına, zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına yorulur.

Rüyada eve icra gelmek işlerinin büyüyeceğine ve çok iyi kişilerle iş ortaklıkları yapıp, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, nimet ve berekete ereceğine delalettir.

Rüyada evine icra geldiğini görmek o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, onlarla birlikte hareket edeceğine, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada icra gelmesi görmek istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada icra gelmek kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına, çok büyük hayır duası alınacağına, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments