Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada memur olmak

Rüyada memur olmak

Rüyada memur olmak çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişilerden biri tarafından büyük bir ihanete uğrayacağına, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, bazen işsiz ve aşsız kalacağına, sıkıntıların son bulacağına, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada memur olmak gördüyseniz:

  • Mantıklı olmalısınız.

Rüyada kendini memur olarak görmek işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada polis memuru olduğunu görmek yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, başarılarını arttıracağına, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada banka memuru görmek tövbe etmeye, elini attığı her işi yerine getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, hayatını ailesine adayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine delalet eder.

Rüyada kendini memur görmek iş hayatı ile ilgili olarak çok daha rahat bir şekilde ilerleyeceğine, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada devlet memuru görmek sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına işarettir.

Rüyada nikah memuru olduğunu görmek bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kişinin sanatının çok beğenilmesi ile birlikte ününün artacağına, solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada vergi memuru görmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine tabir olunur.

Rüyada polis memuru görmek çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments