Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada memuru olduğunu görmek

Rüyada memuru olduğunu görmek

Rüyada memuru olduğunu görmek kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, insanların alım gücünün azalacağına, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına, işinde verimsiz olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine işaret eder.

Rüyada memuru olduğunu gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili bir kadına karşı dikkatli olmanız gerekmektedir.İş iniz bir kadının hesaplarına uymadığı için size karşı bazı uygulamalara girebilir.

Rüyada memur olup atanmak kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına inanılır.

Rüyada zabıta memuru görmek yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına, yaptıkları her işte emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alacaklarına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına rivayet eder.

Rüyada nüfus memuru görmek rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine ve uzun zaman sonra ilk kez kötü haber alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bayan memur görmek çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çok zor günler yaşayacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada devlet memuru görmek hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, işlerinin açılacağına ve yüzünün de güleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının memur olduğunu görmek çok büyük başarılara imza atacağına, bu sayede kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, yeni bir hayata başlayacağına, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine tabir olunur.

Rüyada polis memuru olduğunu görmek bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada memurluk sınavını kazanmak darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, diplomalarının artacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments