Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polis karakoluna gitmek

Rüyada polis karakoluna gitmek

Rüyada polis karakoluna gitmek canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına, anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine, hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine, yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına delalet eder.

Rüyada polis karakoluna gitmek gördüyseniz:

  • Herhangi bir tepki göstermeden önce iyi düşünmelisiniz.

Rüyada polis karakoluna gitmek bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına, yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada polis karakolu görmek platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına delalettir.

Rüyada karakol polis görmek sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine, aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada karakol ve polis görmek rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada karakolda polis görmek geçiminin güçleşeceğine ve borçlarının artacağına, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, hayatının kendisini tatmin edecek kadar güzel ve hayırlı geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada polis ve karakol görmek şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, genç kimselere eğitim vereceğine veya akademisyen olacağına, işlerindeki karın artacağına tabir olunur.

Rüyada karakola gitmek insanlar arasında iyi anılır olacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada birini karakolda görmek hedeflerini tutturacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments