Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karakol polis görmek

Rüyada karakol polis görmek

Rüyada karakol polis görmek çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, endişelerinin son bulacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, güzel huylarının değişeceğine, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada karakol polis gördüyseniz:

  • Evinizde faydalı değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada polis ve karakol görmek ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, büyük gelirler elde edilmesine ve çok daha büyük işlerin gelip daha farklı çalışmalar yapılmasına büyük destek sağlayıp yüksek bir mevkiye transfer edileceğine, hakkı olanlara kavuşacağına işaret eder.

Rüyada karakol ve polis görmek kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, ona mutluluk getireceğine delalet eder.

Rüyada karakol polis görmek gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, hayır ve iyilik dolu işler yaparak kendisini huzurlu hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada polis karakoluna gitmek haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, işlerini tek başına yöneteceğine ve uzun yıllardan beri hayal ettiği her şeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada polis karakolu görmek yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Rüyada karakolda polis görmek verdiği sözleri tutacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, para sıkıntısından kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada karakolda ifade vermek büyük mutluluk duyulacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine, ruhani önderlik yapacağına işaret eder.

Rüyada karakola girmek yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine, bir sağlık sorunu yüzünden uzun bir süre boyunca hayata ara verileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments