Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karakolda polis görmek

Rüyada karakolda polis görmek

Rüyada karakolda polis görmek ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, sevinçli ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, büyük başarılara imza atılacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına ve böylece çok isabetli bir atılım yaparak geleceği için doğru ve karlı bir yatırım yapabileceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına delalettir.

Rüyada karakolda polis gördüyseniz:

  • Bazı şakaların ciddiye alınması sorun yaratabilir.

Rüyada polis ve karakol görmek bazen istemediği şeyler yapacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına delalet eder.

Rüyada polis karakolu görmek aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına alamet etmektedir.

Rüyada karakolda polis görmek doğru bildiği yoldan şaşmadan, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına rivayet eder.

Rüyada polis karakoluna gitmek uykusuz geceler yaşayacağına, kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına delalet eder.

Rüyada karakol ve polis görmek kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine, çok güzel çalışmalar yapacağına delalet eder.

Rüyada karakol polis görmek ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, hem işinde başarılı olacağına, eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine alamet eder.

Rüyada karakolluk olmak çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine delalet eder.

Rüyada kendini karakolda görmek uğursuzluklarla karşılaşacağına, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments