Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karakola gitmek

Rüyada karakola gitmek

Rüyada karakola gitmek bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, birçok dedikoduya maruz kalacağına, şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, sevdiklerini de koruyacağına yorulmaktadır.

Rüyada karakola gitmek gördüyseniz:

  • Her iki tarafta ilgisizlikten yakınabilir veya öncelik sırasını kendi adlarına kullanmanızı bekleyebilirler.

Rüyada polis karakoluna gitmek işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada karakola gitmek kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, kurulu bir düzene sahip olacağına, haksızlık yapmayacağına delalettir.

Rüyada karakola sığınmak kazanılan paranın bereketinin olmayacağına, büyük paralar kazanılacağına, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada karakolda polis görmek kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, itibarını geri kazanacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karakol ve polis görmek Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, yeni bir yol tutulacağına, onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendini karakolda görmek yapılan hataların telafi edileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, takdir edileceği işler yapacağına işarettir.

Rüyada karakol görmek ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına işaret eder.

Rüyada karakoldan çıkmak kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, makamının artacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin hâkim olacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments