Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polis karakolu görmek

Rüyada polis karakolu görmek

Rüyada polis karakolu görmek işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, sorunların günden güne azalacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, eğitimlerinin iyi olacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, bazen umutlarını yitireceğine bazen de yaşayacağı sürpriz ve müjdeli gelişmeler sayesinde yeniden hayal kuracağına delalettir.

Rüyada polis karakolu gördüyseniz:

  • Belki hoş sürprizlerle karşılaşabilirsiniz veya hoşunuza gitmeyecek şeyler duyabilirsiniz.

Rüyada polis ve karakol görmek telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine tabir olunur.

Rüyada karakol polis görmek kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına, bunun sonucunda da üzülüp sıkıntı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karakolda polis görmek kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, borçların hafifleyeceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada polis karakolu görmek hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, sorunlu bir dönem geçirileceğine, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karakol ve polis görmek içsel güvensizliklerinize, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine alamet eder.

Rüyada polis karakoluna gitmek kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine, evliyse çocuk sahibi olacağına, daha hızlı ve daha güvenli adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada karakola düşmek ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına yorulur.

Rüyada birini karakolda görmek artık daha rahat, kolay ve güzel bir hayatı olacağına, bunun kendisine büyük güç vereceğine, umutlarını kaybedeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments